Om os

Vi er et brand, som er ellevilde med unikke smykker, som hver især bidrager med sit præg. Alle vores smykker er fyldt med kærlighed og personlighed, som er med til at pifte nutidens look op!

 Vi hedder Ida og Lejla og har sammen skabt Möss Jewelry - en virksomhed hvor DU er i fokus. ✨

Vores værdier er inklusion, nærhed og samhørighed, som afspejles i alle vores smykker. Ved os er DU i fokus, og vores smykker er baseret på de ønsker, I har. Vores smykker har hver sin unikke historie, som du, som vores kunde, kan være med til at bygge videre på. 

Alle vores smykker er lavet med en høj kvalitet af forgyldning i både sølv, guld i 18 karat og er nikkel - og blyfrie. ✨

Vores mission er, at skabe personlige smykker til en pris alle hverdagens kvinder kan være med på, samt en vision om at give alle kvinder mulighed for at udstråle sig selv, som de smukke mennesker de er!

Psst!!

Har du ønsker til et specifikt smykke, du bare går og drømmer om, så tøv ikke med at kontakte os, og fortælle om det. Så kan det du er den heldige, der får et smykke opkaldt efter dig, hvor du selvfølgelig får det gratis og får din Instagram delt på vores side. 

 
Vi kan kontaktes på:

Mail: info@moessjewelry.dk

Facebook: www.facebook.com/moessjewelry 

Instagram: @moess_jewelry