Vedligeholdelse af Möss smykker

Messing er en blanding af kobber og zink, dvs: Blyfri og nikkeltestet.  Messing er gyldent hele vejen igennem, så dit smykke vil altid være gyldent, hvis det selvfølgelig vedligeholdes korrekt

Rengøring af smykkerne i forgyldt og forsølvet 

Möss smykkerne i forgyldt og forsølvet har en tynd overflade af guld eller sølv. Overfladen kan slides nemt af, hvis man renser smykkerne ofte. Möss smykkerne skal behandles ekstra nænsomt og kun tørres af med en klud. Man må IKKE bruge pudsecreme med slibemidler i, det kan fjerne overfladen i løbet af få pudsninger

Almindelig brug af Möss smykker
Skal Möss smykkerne holde i mange år, er det dog i flere tilfælde fornuftigt at tage smykkerne af, så de ikke bliver slidt unødigt.
Alle smykker skal behandles nænsomt og med omtanke. Tag smykkerne af når du: Sover, tager et bad, er i svømmehallen, går i solarium, laver havearbejde, dyrker sport, er i sauna mm. 

Tag også gerne dine ringe af, når du vasker hænder og påfører creme OG HÅNDSPRIT. Sæbe og creme kan aflejres under stenene, og derved påvirke stenens glans indtil smykket renses på ny.